MARKKINOINTI-
PALVELUT

MIADO:n tarjoamat markkinointipalvelut löydät tältä sivulta. Markkinointipalvelut toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja asiakasta kuunnellen sekä ymmärtäen. Pyrimme aina ensin kartoittamaan markkinoinnin ja myynnin nykytilanteen ja tarpeen, minkä pohjalta lähdemme tarjoamaan asiakkaillemme heitä parhaiten palvelevaa markkinoinnin kokonaisuutta. Me tarjoamme kaikille markkinointipalveluista kiinnostuneille PK-yrittäjille maksutonta kartoitusta numerossa 0405373168. 

MARKKINOINNIN KONSULTOINTI

Jokainen PK-yrittäjä tarvitsee itselleen luotettavan konsultin, joka auttaa selvittämään yrityksen markkinoinnin ja myynnin nykytilan sekä määrittämään tulevaisuuden kehittämiskohteet ja toimenpiteet. Me autamme sinua markkinoinnin suunnittelussa ja kehittämisessä sekä digitaalisten markkinointikanavien ja -työvälineiden käyttöönotossa. 

Konsultoimme seuraavilla aihealueilla:
Markkinointi ja myynti (strategia, tuote/palvelukehitys, markkinointisuunnitelma)
Sosiaalinen media (Facebook, Instagram, LinkedIn)
Digitaalinen markkinointi (Facebook, Google Ads)

Konsultoinnit on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä.
Hinta 3 h konsultointipaketille 299 € (+alv).

DIGI- JA SOMEMARKKINOINTI

Digimarkkinointi on tätä päivää. Yrityksien kannattaa ehdottomasti markkinoida ja mainostaa tuotteitaan/palveluitaan digitaalisesti joko Googlessa, missä asiakkaat hakevat vastauksia ongelmiinsa, tai sosiaalisessa mediassa (Facebook/Instagram), missä asiakkat viettävät paljon vapaa-aikaansa.

Sosiaalisen median kanavissa yrityksen on helppo myydä ja markkinoida tuotteitaan/palveluitaan sekä hallinnoida omaa näkyvyyttään. Sosiaalisen median maksetun mainonnnan avulla tavoitat sellaisia kohderyhmiä, jotka hyötyvät tuotteestanne/palveluistanne, mutta eivät vielä tiedä siitä. Maksettu somemarkkinointi on myös hyvä tapa muistuttaa olemassa olevia asiakkaita uusimaan ostonsa.

Lue lisää digimarkkinoinnin palveluistamme täältä. Pyydä erillinen tarjous, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi, soittamalla numeroon 0405373168.

WORDPRESS KOTISIVUT

Haluatko yrityksesi löytyvän myös verkosta ja saada yrityksellesi visuaalisesti kauniit ja houkuttelevat verkkosivut? Me toteutamme selkeät, kauniit ja hakukoneoptimoidut (googlessa löydettävät) WordPress pohjaiset kotisivut yrityksellesi. Olemme rakentaneet myös omat kotisivumme. Mitäs tykkäät?

WordPress kotisivut tehdään asiakkaalle avaimet käteen periaatteella. Lähtökohtana kotisivujen tekemisessä on kartoittaa asiakkaan yrityksen kohdeyleisö ja rakentaa kotisivut vastaamaan heidän kokemiinsa tarpeisiin/ongelmiin.  Kotisivut tehdään tottakai vastaamaan myös yrittäjän toiveita ja tarpeita sekä yrityksen visuaalista ilmettä. 

Lue lisää WordPress kotisivuista täältä. Pyydä erillinen tarjous, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi, soittamalla numeroon 0405373168.

SOMESUUNNITELMA TAI SOMEAPURI

Haluisitko olla aktiivinen yrityksesi sosiaalisen median tileillä, mutta aikasi ei yksinkertaisesti riitä siihen tai sinä et tiedä, mitä milloinkin sinne postata? Vai oletko jo päättänyt aloittaa yrityksien somekanavien päivittämisen, mutta et ole vielä aloittanut, kun et tiedä, mitä kaikkea sinun tulisi huomioida postauksia tehdessäsi ja miten tehdä kohdeyleisöäsi viihdyttävää ja sitouttavaa sisältöä?

Me autamme sinua suunnittelemaan sosiaalisen median julkaisut kuvista, tekstistä ja hästägeistä (#) lähtien joko 3 tai 6 kk:si eteenpäin. Sosisaalisen median sisältösuunnitelma helpottaa sinun työtäsi, kun tiedät jo etukäteen, mitä postaat ja milloin. Ohjeistamme sinua myös ajastamaan julkaisusi etukäteen FaceBookiin ja Instagramiin!

Jos haluat puolestaan antaa sosiaalisen median kanavan/kanavat meidän haltuumme, niin sehän sopii meille vallan hyvin. Me julkaisemme puolestasi sisältösuunnitelman mukaisest postaukset, huolehdimme tarvittaessa kuvien ottamisen, vastailemme puolestasi julkaisuiden kommentteihin yms. Näin sinä voit täysin keskittyä ydinosaamiseesi ja nauttia yrityksesi somesisällöstä asiakkaitteisi tavoin! 

Lue lisää sosiaalisen median palveluistamme  täältä. Pyydä erillinen tarjous, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi, soittamalla numeroon 0405373168.

 

VISUAALINEN ILME JA MARKKINOINTI-
MATERIAALIT

Yrityksen visuaalinen ilme määrittää, millaisen ensivaikutelman annat asiakkaillesi yrityksestäsi. Visuaalisen suunnittelun tarkoitus on tukea ja selkeyttää yrityksen lähettämiä viestejä logon, värien, sommittelun, fonttien, valokuvien ja muun grafiikan avulla. Verkkosivuilla selkeä visuaalinen ilme parantaa asiakkaiden käyttökokemusta sekä ohjaa heidän toimintaan halutulla tavalla kohti asettamaasi päämäärää.

Me toteutamme yrityksellesi myös visuaalisesti näyttäviä ja houkuttelevia markkinointimateriaaleja, kuten esitteitä, flyiereita, tiedotteita yms.

Lue lisää markkinointimateriaaleista täältä. Markkinointimateriaalien hinnat saat soittamalla numeroon 0405373168.

SISÄLLÖNTUOTANTO, COPYWRITING JA VALOKUVAUS

Kaikki osaavat kirjoittaa, mutta kaikki eivät osaa kirjoittaa asiakasta puhuttelevaa ja asiakastarpeisiin vastaavaa tekstiä. Tässä me voimme auttaa sinua! 

Me autamme sinua tuntemaan yrityksesi/palvelusi/tuotteesi kohderyhmät ja heidän tarpeet, halut, ongelmat ja unelmat. Mitä tarkemmin sinun markkinointimateriaali ja kotisivut pystyvät kuvailemaan kohderyhmäsi ongelmia ja niistä koituvaa mielipahaa, sitä todennäköisemmin he uskovat sinulla olevan ratkaisu siihen. Hyvin kirjoitetun ja myyvän tekstin tehtävä on yksinkertaistettuna tuoda sinulle lisää myyntiä.

Tarjoamaamme sisällöntuotantoa ovat esimerkiksi blogit, uutiskirjeet, tiedotteet, verkkolehdet, oppaat, referenssitekstit. Copywritingia puolestaan mm. landing paget, tuotteiden ja palveluiden myyntisivut sekä mainokset Facebookissa ja Googlessa. Meidän kauttamme onnistuu myös valokuvaukset.

Hinta 75 €/h (+ alv)

MARKKINOINNIN KOULUTUS

Tarjoamme inspiroivia ja käytännönläheisiä koulutuksia markkinointiin ja myyntiin sekä sosiaaliseen mediaan. Koulutuksemme tarjoavat osallistujilleen konkreettisia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla uusi tieto on helpompi ottaa käyttöön omassa toiminnassaan. 

Markkinoinnin ja myynnin koulutuksen aiheena voi olla markkinoinnin perusteet, markkinoinnin suunnittelu tai digitaaliset markkinoinnin työvälineet. 

Sosiaalisen median koulutuksissa me opastamme yrityksiä erilaisten sosiaalisen median kanavien perusteisiin ja käyttöön (Facebook, Instagram ja LinkedIn). 

Koulutukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti
Pyydä tarjous.

Miado keitä me olemme?

MAKSUTON KARTOITUS
numerosta 0405373168