MARKKINOINTI-
PALVELUT

MIADO:n tarjoamat markkinointipalvelut löydät tältä sivulta. Markkinointipalvelut toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja asiakasta kuunnellen sekä ymmärtäen. Pyrimme aina ensin kartoittamaan markkinoinnin ja myynnin nykytilanteen ja tarpeen, minkä pohjalta lähdemme tarjoamaan asiakkaillemme heitä parhaiten palvelevaa markkinoinnin kokonaisuutta. Me tarjoamme kaikille markkinointipalveluista kiinnostuneille PK-yrittäjille maksutonta kartoitusta numerossa 0405373168. 

MARKKINOINNIN KONSULTOINTI

Jokainen PK-yrittäjä tarvitsee itselleen luotettavan konsultin, joka auttaa selvittämään yrityksen markkinoinnin ja myynnin nykytilan sekä määrittämään tulevaisuuden kehittämiskohteet ja toimenpiteet. Me autamme sinua markkinoinnin suunnittelussa ja kehittämisessä sekä digitaalisten markkinointikanavien ja -työvälineiden käyttöönotossa. 

Konsultoimme seuraavilla aihealueilla:
Markkinointi ja myynti (strategia, tuote/palvelukehitys, markkinointisuunnitelma)
Sosiaalinen media (Facebook, Instagram, LinkedIn)
Digitaalinen markkinointi (Facebook, Google Ads)

Konsultoinnit on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä.
Hinta 3 h konsultointipaketille 269 € (+alv).

DIGI- JA SOMEMARKKINOINTI

Digimarkkinointi on tätä päivää. Yrityksien kannattaa ehdottomasti markkinoida ja mainostaa tuotteitaan/palveluitaan digitaalisesti joko Googlessa, missä asiakkaat hakevat vastauksia ongelmiinsa, tai sosiaalisessa mediassa, missä asiakkat viettävät paljon vapaa-aikaansa.

Sosiaalisen median kanavissa yrityksen on helppo myydä ja markkinoida tuotteitaan/palveluitaan sekä hallinnoida omaa näkyvyyttään. Sosiaalisen median avulla tavoitat sellaisia kohderyhmiä, jotka hyötyvät tuotteestanne/palveluistanne, mutta eivät vielä tiedä siitä. Somemarkkinointi on myös hyvä tapa muistuttaa olemassa olevia asiakkaita uusimaan ostonsa.

Esimerkki someapuri-paketista: hinta 649 €/kk (+ alv)
* 2 somejulkaisua (FB/Instagram) + stooryä viikossa (yht. 8 kpl/kk)
* 1 mainoskampanja FB tai Google Ads. (hintaan ei kuulu mainostukseen käytettävää rahaa)
* Somemarkkinoinnin suunnitelma (kuukaudeksi)
* Analysointi ja raportointi kuukausittain.

Pyydä erillinen tarjous, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi, soittamalla numeroon 0405373168.

WORDPRESS KOTISIVUT

Haluatko yrityksesi löytyvän myös verkosta ja saada yrityksellesi visuaalisesti kauniit ja houkuttelevat verkkosivut? Me toteutamme selkeät, kauniit ja hakukoneoptimoidut (googlessa löydettävät) WordPress pohjaiset kotisivut yrityksellesi. Olemme rakentaneet myös omat kotisivumme. Mitäs tykkäät?

WordPress verkkosivut avaimet käteen periaatteella 1099 € (+alv)
* Sisältää aloituspalaverin, jossa suunnitellaan sivuston ulkonäköä, värimaailmaa sekä sisältöä sivustolle. 
* Optimoidut kuvat (kuvapankista) ja myyvät, hakukoneoptimoidut tekstit.
* Etusivu + 1-3 sivua.

Pyydä erillinen tarjous, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi, soittamalla numeroon 0405373168.

SISÄLLÖNTUOTANTO JA COPYWRITING

Kaikki osaavat kirjoittaa, mutta kaikki eivät osaa kirjoittaa asiakasta puhuttelevaa ja asiakastarpeisiin vastaavaa tekstiä. Tässä me voimme auttaa sinua! 

Me autamme sinua tuntemaan yrityksesi/palvelusi/tuotteesi kohderyhmät ja heidän tarpeet, halut, ongelmat ja unelmat. Mitä tarkemmin sinun markkinointimateriaali ja kotisivut pystyvät kuvailemaan kohderyhmäsi ongelmia ja niistä koituvaa mielipahaa, sitä todennäköisemmin he uskovat sinulla olevan ratkaisu siihen. Hyvin kirjoitetun ja myyvän tekstin tehtävä on yksinkertaistettuna tuoda sinulle lisää myyntiä.

Tarjoamaamme sisällöntuotantoa ovat esimerkiksi blogit, uutiskirjeet, tiedotteet, verkkolehdet, oppaat, referenssitekstit. Copywritingia puolestaan mm. landing paget, tuotteiden ja palveluiden myyntisivut sekä mainokset Facebookissa ja Googlessa.

Hinta 75 €/h (+ alv)

VISUAALINEN ILME JA MARKKINOINTI-
MATERIAALIT

Yrityksen visuaalinen ilme määrittää, millaisen ensivaikutelman annat asiakkaillesi yrityksestäsi. Visuaalisen suunnittelun tarkoitus on tukea ja selkeyttää yrityksen lähettämiä viestejä logon, värien, sommittelun, fonttien, valokuvien ja muun grafiikan avulla. Verkkosivuilla selkeä visuaalinen ilme parantaa asiakkaiden käyttökokemusta sekä ohjaa heidän toimintaan halutulla tavalla kohti asettamaasi päämäärää.

Me toteutamme yrityksellesi myös visuaalisesti näyttäviä ja houkuttelevia markkinointimateriaaleja, kuten esitteitä, flyiereita, tiedotteita yms.

Visuaalisen ilmeen paketti 599 € (+alv)
* Sisältää: värimaailman, uudet logot, omat fontit ja muut graafiset elementit sekä kuvamaailman tyylin.

Markkinointimateriaalien hinnat saat soittamalla numeroon 0405373168.

Miado keitä me olemme?

MARKKINOINNIN KOULUTUS

Tarjoamme inspiroivia ja käytännönläheisiä koulutuksia markkinointiin ja myyntiin sekä sosiaaliseen mediaan. Koulutuksemme tarjoavat osallistujilleen konkreettisia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla uusi tieto on helpompi ottaa käyttöön omassa toiminnassaan. 

Markkinoinnin ja myynnin koulutuksen aiheena voi olla markkinoinnin perusteet, markkinoinnin suunnittelu tai digitaaliset markkinoinnin työvälineet. 

Sosiaalisen median koulutuksissa me opastamme yrityksiä erilaisten sosiaalisen median kanavien perusteisiin ja käyttöön (Facebook, Instagram ja LinkedIn). 

Koulutukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti
Hinta 3 tunnin koulutuspaketille 249 € (+ alv).

MAKSUTON KARTOITUS
numerosta 0405373168