KUKA ON MIADO?

HEI, OLEN MIA VATANEN,
MIADO MARKKINOINNIN PERUSTAJA!

Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2008 ja työskennellyt myynnin parissa lähes koko ikäni. Olen toiminut luonnonkosmetiikan maahantuonti- ja verkkokauppayrittäjänä edelliset 3 vuotta, ja tänä aikana olen nähnyt ja kokenut yrittäjyyden koko kirjon yrityksen perustamisesta konkurssiin. Yrittäjyyden myötä olen työskennellyt myös epämukavuusalueellani ja päässyt kehittämään omaa ammattitaitoani markkinoinnin puolella. Perustin MIADO markkinointitoimiston, sillä haluan auttaa muita yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa ja ottamaan haltuunsa digi- ja somemarkkinointia myynnin tukena.

Olen visuaalinen organisaattori, luova käytännöntekijä sekä positiivisen muutoksen ajuri. Olen saanut paljon kiitosta työssäni omistautumisestani, järjestelmällisyydestäni sekä aikaansaavuudestani. Pyrin aina näkemään kaikessa hyvää ja positiivista sekä palan halusta auttaa muita.

Toivottavasti saan tutustua sinuun & sinun yritykseesi sekä pääsen tekemään yhteistyötä kanssasi!

MISSIO

MIADO:n missio on auttaa PK-yrittäjiä markkinoinnin ja myynnin haasteiden kanssa ja tehdä markkinoinnista hauskaa ja tuloksellista.

VISIO

Seuraavan 5 vuoden aikana MIADO tulee olemaan tunnettu ja menestynyt visuaalisesti näyttävän ja pysäyttävän digimarkkinointisisällön tuottaja Suomessa.

ARVOT

TYÖNÄYTTEITÄ

Mia on päivittänyt aikaisemman yrityksensä OM Organic Beautyn instagramia ja facebookia säännöllisesti 3 vuoden ajan. Hän pyrki pitämään somesisällön mahdollisimman selkeänä ja visuaalisesti houkuttelevana. Myös tarkkaan harkitty tekstisisältö ja hastagit sitouttivat OM Organic Beautyn seuraajia somekanavien aktiiviseen seurantaan. Lisäksi Mia on tehnyt Ekokauneushoitola Natural Beautyn kotisivut vuonna 2017 verkkokauppakoulutuksensa lopputyönä. Kotisivut tehttin sekä suomenkielellä että englannin kielellä. Kotisivujen sisältö on vähän päivittynyt matkan varrella asiakkaan toimesta.