KUKA ON MIADO?

HEI, OLEN MIA VATANEN,
MIADO MARKKINOINNIN PERUSTAJA!

Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2008 ja työskennellyt myynnin parissa lähes koko ikäni. Olen toiminut luonnonkosmetiikan maahantuonti- ja verkkokauppayrittäjänä vuosina 2018-2020, ja tänä aikana olen nähnyt ja kokenut yrittäjyyden koko kirjon yrityksen perustamisesta konkurssiin. Yrittäjyyden myötä olen työskennellyt myös epämukavuusalueellani ja päässyt kehittämään omaa ammattitaitoani markkinoinnin puolella. Perustin MIADO markkinointitoimiston, sillä haluan auttaa muita yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa ja ottamaan haltuunsa digi- ja somemarkkinointia myynnin tukena.

Olen visuaalinen organisaattori, luova käytännöntekijä sekä positiivisen muutoksen ajuri. Olen saanut paljon kiitosta työssäni omistautumisestani, järjestelmällisyydestäni sekä aikaansaavuudestani. Pyrin aina näkemään kaikessa hyvää ja positiivista sekä palan halusta auttaa muita.

Toivottavasti saan tutustua sinuun & sinun yritykseesi sekä pääsen tekemään yhteistyötä kanssasi!

TYÖNÄYTTEITÄ

WORDPRESS KOTISIVUT

Olemme toteuttaneet useammalle yritykselle visuaalisesti näyttävät ja eri laitteisiin skaalautuvat kotisivut.

Kotisivuprojekteissa on aina tärkeää tehdä yrittäjän näköiset kotisivut, jotka ovat selkeät, houkuttelevat ja hakukoneoptimoidut. Kotisivut ovat yrittäjän digitaalinen ”toimisto/myymälä”, jonka tulee näyttää ja huokua samaa fiilistä kun asiakas astuisi sisään oikeaan toimitilaan. Lisäksi kotisivuille saapuvan asiakkaan täytyy löytää olennainen tieto yrityksestä mahdollisimman nopeasti ja saada heti alkuun selkeä käsitys siitä, mitä kyseinen yritys on hänelle tarjoamassa. 

Onko sinulla tarvetta uusille kotisivuille? Soita minulle ja kartoitetaan yhdessä sinulle sopiva kotisivupaketti.

SOSIAALISEN MEDIAN SUUNNITELMA JA PÄIVITTÄMINEN

Me autamme yrityksiä somemarkkinoinnissa joko konsultoimalla, yhdessä suunnittelemalla tai tarjoamalla sosiaalisen median päivittämistä palveluna. 

Jos haluat näkyä ja kuulua somessa, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle tai halua tehdä sitä itse, niin soita meille.

VISUAALINEN ILME JA MARKKINOINTI- MATERIAALIT

MISSIO

MIADO:n missio on auttaa PK-yrittäjiä markkinoinnin ja myynnin haasteiden kanssa ja tehdä markkinoinnista hauskaa ja tuloksellista.

VISIO

Seuraavan 5 vuoden aikana MIADO tulee olemaan tunnettu ja menestynyt visuaalisesti näyttävän ja pysäyttävän digimarkkinointisisällön tuottaja Suomessa.

ARVOT