DIGIMARKKINOINTITOIMISTO

“Kun haluat
tehokasta näkyvyyttä &
tuloksellisia kampanjoita

Digimarkkinointitoimisto Miado
- Yrityksesi digitaalisen liiketoiminnan kasvun avain

Digimarkkinointitoimisto Miadossa me yhdistämme luovuuden ja strategisen tekemisen tehokkaaseen digitaaliseen näkyvyyteen. Digimarkkinointi kattaa kaikki ne toimenpiteet, joilla mainostetaan ja markkinoidaan tuotteita tai palveluita digitaalisissa kanavissa, kuten hakukoneessa (Google Ads) tai sosiaallisen median kanavissa (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Digimarkkinointi tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden tavoittaa kohdeyleisösi siellä, missä he viettävät aikaa. Digimarkkinointi ei ole ainoastaan mainontaa, vaan se on strateginen lähestymistapa, joka mahdollistaa mainonnan yksilöllisen kohdentamisen, tuloksellisuuden sekä analytiikan ja jatkuvan optimoinnin.

Miksi yrityksesi kannattaa hyödyntää digimarkkinointia?

Voit kohdentaa mainonnan oikealle kohderyhmälle

Digimarkkinointi mahdollistaa tarkan kohdentamisen. Voimme näyttää mainoksesi vain niille, jotka ovat todennäköisesti kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi.

Voit mitata ja seurata mainonnan tehokkuutta

Digimarkkinointi tarjoaa mittavia analytiikkatyökaluja, joiden avulla voimme seurata kampanjoiden suorituskykyä reaaliajassa.

Voit muuttaa ja optimoida mainontaa reaaliajassa

Yksi digimarkkinoinnin suurimmista eduista on mahdollisuus jatkuvaan optimointiin. Kampanjoita voidaan muokata reaaliaikaisesti, parantaa niiden tehokkuutta ja varmistaa parhaat tulokset.

Mainostoimisto Rovaniemi palvelut

Digimarkkinointitoimisto Miadon palvelut

Digimarkkinointi on avainasemassa yrityksen kasvussa verkossa. Maksettu mainonta yhdessä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa varmistaa, että sijoitat markkinointibudjettisi oikein ja saat parhaan mahdollisen tuoton. Ota yhteyttä meihin ja aloita matkasi kohti näkyvyyden kasvua ja liiketoimintasi menestystä!

Näkyvyyttä
hakukoneessa

Näkyvyyttä
somekanavissa

Hakukonemarkkinointi
(SEM)

Google Ads mainontaa halutuilla avainsanoilla.

Hakukonemarkkinointi eli SEM kattaa maksetun mainonnan hakukoneissa, kuten Goolessa. Google Ads on Googlen oma mainostyökalu, jollla saadaan mainos näkymään hakutulossivuilla silloin, kun käyttäjät etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluita tietyillä avainsanoilla.

Kun asiakas hakee tuotteita ja palveluita Google hakukoneesta, hänellä on yleensä jo tietty tarve tai ongelma, johon hän hakee ratkaisua ja ns. ostohousut jalassa.

Miadon hakukonemarkkinointi pitää sisällään suppean avainsanatutkimuksen (Semrush), jotta löydämme juuri oikeat avainsanat mainontaan.

alk. 299 € / kk

+ alv24

Maksettu
somemarkkinointi

Facebook / Instagram mainontaa halutulle kohderyhmälle.

Sosiaalinen media on voimakas kanava vuorovaikutukseen ja brändin rakentamiseen. Maksettu sosiaalisen median mainonta tarjoaa tehokkaan tavan tavoittaa kohdeyleisösi ja lisätä brändisi näkyvyyttä.

Somemarkkinoinnin avulla voit lisätä yrityksesi tunntettuutta ja brändimielikuvaa sekä lisätä kotisivustollesi / verkkokauppaasi liikennettä ja kävijöitä.

Maksettu somemainonta tarjoaa laajemman näkyvyyden ja tavoittavuuden yrityksellesi kuin orgaaninen somemarkkinointi. Jos et jaksa panostaa yrityksesi jatkuvaan somepresenssiin pääset helpommalla kun käytät maksettua somemainontaa.

alk. 399 € / kk

+ alv24

Miksi sinun kannattaa ulkoistaa digimarkkinointisi?

Sinun ei tarvitse menettää hermojasi, kun digimarkkinointi ei toimi halutulla tavalla.

Digimarkkinoinnin maailma on monimutkainen ja algoritmien toiminta vaatii syvällistä ymmärrystä. Miadon digimarkkinoinnin asiantuntija tuntee algoritmit ja osaa käyttää niitä parhaalla mahdollisella tavalla, optimoidakseen mainoskampanjasi tehokkaasti.

Sinä säästät aikaa ja voit keskittyä itse ydinosaamiseesi.

Digimarkkinointi vaatii yllättävän paljon aikaa ja jatkuvaa seurantaa. Ensin valitaan mainonnan tavoite, kohderyhmä ja määritetään muita mainonnan toimintaan vaikuttavia asetuksia. Sitten tehdään itse mainos: muokataan kuvat/video, kirjoitetaan ytimekkäät ja huomiota herättävät tekstit ja liitetään mainokseen oikeat laskutumissivut yms. Miadon digimarkkinoinnin asiantuntijan palkkaaminen vapauttaa aikaasi, jotta voit keskittyä yrityksesi ydintoimintaan ja liiketoimintasi kehittämiseen.

Sinä vältät virheet ja säästät rahaa.

Miadon asiantuntijalla on kokemusta menestyksekkäistä digikampanjoista eri toimialoilta. Tämä kokemus mahdollistaa parhaiden käytäntöjen hyödyntämisen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Vältät näin mahdolliset virheet ja maksimoit kampanjasi tehokkuuden.

Digimarkkinointitoimisto rovaniemi

Digimarkkinointiferenssit

Digimarkkinointitoimisto Miado Referenssi Golden Circle Suites
Miado referenssi Ravintola Turkoosi
Digimarkkinointitoimisto Miado Referenssi Let it Flow
Miado Referenssi Lappicars
Digimarkkinointitoimisto Miado Referenssi Bravers
Digimarkkinointitoimisto Miado Referenssi Skin Rovaniemi
Miado referenssi Nordic Blush Beauty
Digimarkkinointitoimisto Miado Referenssi Glass Resort
Mainostoimisto Rovaniemi Mia Vatanen

Maksuton kartoitus

“Valitaan oikea digimarkkinointikanava yrityksellesi

Soita meille tai lähetä viestiä ja kerro, minkälaisia haasteita  tai toiveita sinulla on yrityksesi digimarkkinoinnin suhteen. 

Haluatko lisätä yrityksesi näkyvyyttä, vahvistaa brändiäsi tai lisätä myyntiä verkon kautta?

Mitä tahansa digimarkkinointiin liittyvää asiaa sinulla on mielessäsi, niin me autamme sinua!