Google hakukoneoptimointi

HAKUKONE-
OPTIMOINTI

“Kun haluat löytyä &
saada lisää myyntiä
verkossa

Google hakukoneoptimointi
– Avain menestykseen verkossa

Miado Markkinointi tarjoaa laadukasta Google hakukoneoptimointia pienille ja pk-yrityksille ympäri Suomen. Google hakukoneoptimointi on strateginen lähestymistapa, jonka tarkoituksena on parantaa sinun kotisivuston näkyvyyttä hakukoneiden tulossivuilla. Keskittyen erityisesti hakusanoihin, joiden tiedetään olevan olennaisia yrityksellesi, pyrimme nostamaan tavoitteellisesti sivustosi hakutulosten kärkeen. Tämä ei ainoastaan lisää sivustosi liikennettä, vaan myös parantaa mahdollisuuksiasi muuntaa kotisivuvierailijat ostaviksi asiakkaiksi.

Hakusanaoptimoinnin ydinajatus on tehdä kotisivustostasi houkuttelevampi ja relevantimpi hakukoneille, kuten Googlelle. Kun potentiaaliset asiakkaat tekevät hakuja liittyen tuotteisiisi tai palveluihisi, tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaat löytävät juuri sinun yrityksesi ensimmäisten tulosten joukosta.

Miksi hakukoneoptimointi on yrityksellesi välttämätöntä?

Saavuttaaksesi korkean sijoituksen hakutuloksissa.

Googlen käyttäjät harvoin selaavat useita hakutulossivuja, itseasiassa 90 % käyttäjistä katsoo vain ensimmäisen hakutulossivun. Siksi korkea (ensimmäisen hakutulossivun) sijoitus on avainasemassa. Ollessasi kärjessä hakutuloksissa osoitat luotettavuutta ja asiantuntemusta, mikä lisää potentiaalisten asiakkaiden luottamusta sinun yritykseesi ja palveluihisi/tuotteisiisi.

Saadaksesi lisää myyntiä ja kasvattaaksesi konversiota.

Nykyään lähes 70% ihmisistä hakee palveluita/tuotteita Googlesta. Monesti näillä ihmisillä on ongelma, johon he hakevat ratkaisua. Kun sivustosi on hakukoneoptimoitu tavoitat potentiaaliset asiakkaat, joilla on jo ostohousut valmiina  jalassa ja jotka ovat kiinnostuneita ostamaan juuri sinun yrityksesi palveluita/tuotteita.

Saavutat kilpailuetua verrattuna kilpailijoisi.

Kilpailu Googlessa on yleensä kovaa, jolloin hakusanaoptimointi antaa sinulle kilpailuedun. Näkyminen hakutulosten kärjessä erottaa sinut kilpailijoistasi ja tekee yrityksestäsi ensisijaisen vaihtoehdon potentiaalisille asiakkaille.

Mainostoimisto Rovaniemi palvelut

Google hakukoneoptimointipalvelut

Alkusysäys menestykseen

Ensimmäiset askeleet menestykseen

Kotisivustosi menestyksen salaisuus

SEO audit
-kotisivuston terveystarkastus

Myös verkkosivusto tarvitsee terveystarkastuksen. 

Seo auditissa asiantuntijamme käyvät läpi sivustosi eri osa-alueet eri työkalujen avulla. He tarkastelevat teknisiä seikkoja, kuten sivuston rakennetta ja sen latausnopeutta. He tutkivat sisältöä varmistaakseen sen laadun ja relevanssin. Lisäksi he tarkastelevat, miten sivustosi linkittyy muihin sivustoihin verkon laajemmalla alueella.

SEO Audit auttaa sinua ymmärtämään, mitkä asiat toimivat hyvin ja missä on mahdollisuus parantaa. Se antaa meille selkeän kuvan siitä, miten voimme optimoida sivustosi niin, että se nousee korkeammalle hakutuloksissa ja houkuttelee enemmän potentiaalisia asiakkaita.

alk. 599 €

+ alv24

Avainsana-
tutkimus
ja -kartoitus

Avainsanatutkimuksessa etsimme ne sanat ja ilmaisut, joilla potentiaaliset asiakkaat etsivät tuotteitasi tai palveluitasi verkossa.

Asiantuntijamme tutkivat huolellisesti, mitkä avainsanat ovat relevantteja juuri sinun liiketoiminnallesi. Otamme huomioon hakumäärät, kilpailun tason ja käyttäjien etsintätottumukset/intetion. Näin varmistamme, että sivustosi näkyy juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaat tekevät hakuja liittyen tarjoamiisi tuotteisiin tai palveluihin.

Kun olemme tunnistaneet ne avainsanat, seuraava askel on luoda avainsanakartoitus, jossa jokaiselle sivustolle valitaan yksi keskeinen avainsana. Avainsanakartoitus auttaa meitä integroimaan avainsanat luonnollisesti sivustosi sisältöön. Näin voimme tuottaa tekstiä, joka ei ainoastaan vastaa käyttäjien hakuihin, vaan myös vakuuttaa hakukoneet sivustosi relevanttiudesta.

Yhdessä avainsanatutkimus ja avainsanakartta muodostavat perustan sivustosi näkyvyydelle verkossa.

alk. 499 €

+ alv24

Jatkuva SEO eli hakukoneoptimointi 6 kk

Hakukoneoptimointi ei ole pikaratkaisu, vaan pitkäkestoinen projekti. Suosittelemme vähintään 6 kuukauden jatkuvaa optimointiprosessia, jotta näet maksimaaliset tulokset.

Seo-auditin ja avainsanatutkimuksen lisäksi teemme sivustollesi konkreettiset muutokset ja parannukset analyysiemme pohjalta. Kun hakukoneoptimointia tehdään pitemmällä aikavälillä sivustosi säilyy kilpailukykyisenä ja houkuttelee jatkuvasti uusia asiakkaita.

Jatkuva seuranta on olennainen osa onnistunutta hakukoneoptimointia. Tarjoamme kattavia analyyseja ja raportteja, joiden avulla voit seurata kampanjasi tehokkuutta. Pidämme sinut ajan tasalla siitä, miten optimointi vaikuttaa liikenteeseesi, sijoitukseesi ja konversioihin.

alk. 999 €

+ alv24

Tekemällä yhteistyötä kanssamme hakusanaoptimoinnin saralla, saat enemmän kuin pelkästään hakukoneoptimoidut sivut. Takaamme, että investointisi näkyy selkeinä tuloksina ja vie liiketoimintasi uudelle tasolle.

Mitä jatkuva hakukoneoptimointi pitää sisällään?

SEO Audit: Kattava analyysi nykytilanteesta

Ensimmäinen askel menestyksellisessä hakusanaoptimoinnissa on ymmärtää, mikä olemassa olevan kotisivustosi nykytilanne on. Suoritamme perusteellisen SEO auditin, joka paljastaa vahvuudet, heikkoudet ja mahdolliset kehityskohteet. Tämä antaa meille vankan pohjan suunnitella räätälöity optimointistrategia, joka vastaa juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin.

Avainsanatutkimus ja avainsanakartoitus

Seuraavaksi suuntaamme huomiomme avainsanoihin. Suoritamme tarkan avainsanatutkimuksen ja analyysin, varmistaen, että sivustosi optimoidaan niin, että se vastaa juuri kohdeyleisösi hakutermejä. Kun oikeat avainsanat ovat löytyneet, on aika tehdä avainsanakartoitus, jossa päätetään, mitä avainsanaa käytetään milläkin sivulla.

Tekninen optimointi

Verkkosivuston tekninen puoli on usein ratkaiseva tekijä hakutulosten kannalta. Huolehdimme siitä, että sivustosi täyttää hakukoneiden tekniset vaatimukset, kuten sivuston latausajan optimoinnin, mobiiliystävällisyyden parantamisen ja monia muita teknisiä näkökohtia.

Sisällön laadun parantaminen

Laadukas sisältö on sydän hakusanaoptimoinnissa. Tuotamme houkuttelevaa, informatiivista ja kohdennettua tekstiä, joka ei ainoastaan vetoa hakukoneisiin, vaan myös vie viestisi tehokkaasti perille kävijöille. Lisäksi optimoimme kuvat sivustollesi.

Linkkien rakentaminen

Laadukkaiden ja relevanteiden linkkien hankkiminen on osa pitkäaikaista menestysstrategiaamme. Linkkien avulla vahvistamme sivustosi asemaa hakutuloksissa ja parannamme sen arvoa hakukoneiden silmissä.

Analytiikka ja seuranta

Jatkuva seuranta on olennainen osa onnistunutta hakukoneoptimointia. Tarjoamme kattavia analyyseja ja raportteja, joiden avulla voit seurata kampanjasi tehokkuutta. Pidämme sinut ajan tasalla siitä, miten optimointi vaikuttaa liikenteeseesi, sijoitukseesi ja konversioihin.

Tämä kaikki yhdessä muodostaa kokonaisvaltaisen hakusanaoptimointipaketin, joka ei ainoastaan lisää näkyvyyttäsi, vaan myös varmistaa, että investointisi tuo mitattavia tuloksia.

Mainostoimisto Rovaniemi Mia Vatanen

Maksuton kartoitus

“Kartoitetaan sopivin hakukoneoptimoinnin kokonaisuus sinulle

Soita meille tai lähetä viestiä ja kerro, minkälaisia haasteita sinulla on olemassa olevien kotisivujen tai verkkokaupan kanssa tai minkälaisia toiveita sinulla on hakukoneoptimoinnin suhteen

Mitä tahansa hakukoneoptimointiin liittyvää asiaa sinulla on mielessäsi, niin me autamme sinua!